Coaching

Met coaching van Wieringa vindt verbetert u de kwaliteit van uw persoonlijk functioneren in uw werk. Als het aan ons ligt, gaat aan de coaching een (kort) assessment vooraf. Feit is dat u via bespreking van de testresultaten snel doordringt tot uw kernvragen. Hierdoor laat het traject zich vaak al na zes bijeenkomsten bevredigend afronden.

Een greep uit de onderwerpen die zich goed lenen voor een coachingtraject bij Wieringa vindt: leidinggeven, beïnvloeden en persoonlijke effectiviteit. De rol van de coach bestaat uit het stapsgewijs begeleiden, adviseren, en eventueel trainen.

Veelal treedt de werkgever op als opdrachtgever voor coaching. Dat betekent niet dat de werkgever de gespreksonderwerpen bepaalt. Wat u bij Wieringa vindt bespreekt, blijft ook binnen vier muren. Wieringa vindt en u evalueren de voortgang in uw traject op hoofdlijnen met uw werkgever. Dit gebeurt altijd na afstemming met u. Resultaat van coaching door een psycholoog: u kunt uw eigen gedrag beter beoordelen en sturen, zodat processen voor u soepeler gaan verlopen.