Over Wieringa vindt

Over Wieringa vindt

Wieringa vindt test en coacht in recruterings- en assessmenttrajecten. Psychologisch advies vergemakkelijkt keuzes op kruispunten in carrières – of op scharnierpunten in organisaties. Juist als de situatie niet zwart-wit is, helpt een externe blik.

Het advies van Wieringa vindt draait om persoonlijke zaken: ambities, al dan niet matchende competenties. Dan is het prettig betrokkenheid te ervaren. Ons advies is mensgericht, én in organisatieperspectief. Juist hiervoor komen opdrachtgevers bij Wieringa vindt terug.

Jan Maarten Wieringa studeerde in Groningen arbeids- en organisatiepsychologie. Na zijn studie werkte hij een aantal jaren in de reiswereld. Hij trad in dienst bij Holtrop in 1990 als consultant/psycholoog. Jan Maarten Wieringa was partner van 1999-2004 en van 2006-2011. In de tussenliggende periode heeft hij Wieringa vindt opgezet aan de Keizersgracht in Amsterdam. Vanaf 2012 is hij in Oegstgeest geland in het prachtige voormalige raadhuis, gebouwd door architect Jesse in 1903.